Ja tam Sie nie boje bo niema czego xD Mam Na imie Sebastian mam prawie 17 lat niezdałem dwa razy ucze sie teraz w 2 g z np. felkiem rynkiem staśkiem powinniście ich znać a wcześniej w 2 f z florkiem i takimi innymi przypałami nie należe do uczniów którzy sie dobrze uczą jak sami widzicie niezdałem dwa razy nie z tego powodu ż enic nie czaje tylko za waxy dla niekumatych(wagary) niejestem żadnym tam lamusem pale pety pije alko jaram sqna i niemam sie czego wstydzić pzDr xD
Ps. Jak ktoś chce fote niech napisze na gg
Ostrzeżeń: 0/10
JA! xD
[tu miałabyć fotka, ale nie ma]
Dobra, jestem Ewelina z 1d xP
Nie cierpię SwEEet tHró mHrOcHnEgO PiSeMqA, ani folen endżelów.
Słucham wszystkiego po trochu, co znaczy, że nie jestem ograniczona tylko do jednego stylu muzyki.
Nie jestem specjalnie zadowolona ze swojej klasy, ale wszystko powoli zaczyna się układać.
Nie lubię chodzić do fryzjera. Nigdy mi nie robią tak, jak chcę >,<
Uwielbiam niemiecki i japoński.
Najtrudniejsze przedmioty dla mnie to fiza i chemia *muzyka z krwawego horroru*
Wbrew pozorom potrafię być śmiertelnie poważna i myśleć *śmiech na sali*
Koniec.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Neko dnia Czw 19:43, 09 Lis 2006, w całości zmieniany 1 raz
KIM JA JESTEM O.O!? XD .... pomużcie wysyłajac sms na numer 000-POMUŻ-DLA-MISIA-BO-Z-NIEGO-ZAJEFAJNY-LECZ-CZASEM-DEBILOWATY-KOLEŚ XD z gury dziekuje... moja fundacja za pare dni wam przysle koszulke z napisem JESTEM NAIWNIAKIEM
Ej no kurde, moim zdaniem jarać te całe sqny [och, jak trendi, dżezi napisane] to być ćpunem. Bo to narkotyk, ne?
Ale nie martw się. Mój brat także taki jest.
o lol haha musisz sie więcej o tym dowiedzieć fakt skun to narkotyk ale to niejest kokaina albo heroina skuna sie pali ale reszte ćpa i to niejest ćpanie Tyle na ten temat Narq
Jak wolisz. Ale w takim razie wg. ciebie lamus to kto?
Ktoś, kto dobrze się uczy i nie pali... >.>
Ja tam wolę pozostać anonimowy (przynajmniej częściowo), chociaż czuję, że jestem pierwszy ze swojej klasy Jestem z trzeciej klasy. Tak, jak Neko jestem anty - mOoFf@ tR@Ff@ i PoO|<e/\/\Oo|\|. Oprócz tego nie lubię też szpanu.
Nie znam tutaj prawie nikogo, oprócz osób z 3. klas ze swoim przezwiskiem w nickach (np. Juja ), albo wymienionych z imienia (Venom )
Jestem Magda
pseudo:Kaczka
Lat:15 urodziny 26 grudnia
klasa 3b<sportowa>jakiej muzy slucham to jzu napisalam
[link widoczny dla zalogowanych] <tu ftka z zawodow z tamtego roku <ja to w okularach>nie moge znalesc nowgo zdjecia z wtorku nagolska robila ale nie ma jak cos jeszce chcecie wiedziec to piszczcie <juja a moze ty sie przedstawisz innym>
Juja - nie wiem, czy mnie znasz
Venom - Juja (albo ktoś) raz napisała, że jesteś Dominik, więc pomyslałem, że to ten Dominik z kręconymi włosami z 3d
A co do mojego nicka - możecie mnie nazywać Ryoku ^ ^'
Ja jestem Adrian,
Klasa 2F,
Zdjęcia nie pokażę, bo będziecie musieli mi bana zrobić,
Lubie słuchać rocka i metalu (nie ubieram sie w czarne skóry z ćwiekami )
A! uwielbiam anime (japońskie filmy animowane)...
No, to chyba tyle... pozdro dla Olci (2b) i calej 3B
largo napisał:
Ja jestem Adrian,
Klasa 2F,
2F? ^________^
To ten.. Z Adamem się uczysz! I z Agą! Ale czaaad
Ja jestem Adrian,
Klasa 2F,
Rock <3 uwielbiam tą muze
A ty Kaczka jaka pewna siebie "jak chodzisz do naszej szkoly to powinienes znac" xD no ale któż Cie nie zna?
Ja jestem na też na fotce z otrzęsin, ale niezbyt mnie widać...
[link widoczny dla zalogowanych]
Ja jestem ta pierwsza w rogu z prawej I tak mnie nie znasz:P
Sie nie odmienia A ja Ciebie też znam Aszko Kooozica, nieprawdaż?
Cóż za kpina Prawdaż, prawdaż.. Panie Largo, co sie nie odmieniasz.
Klima, musisz mnie kojarzyć
Neko, wiem, jestem cudowna.. kojarzę fakty jak mało kto.. Np. Olka (moja koleżanka z klasy) sprzedawała Ci książki do 1 gim.
A Aszka to przez kolegów z klasy.. Wstyd sie przyznać, nie miałam pomysłów na nick
Ja nie mam wstawionej fotki. Tzn. mam profil, ale bez zdjęć. Widziałaś zapewne wyżej wymienioną Olkę, a ja jestem jej koleżanką
Tak wogle.. też Cie widziałam na fotce!
A jakich zespołow słuchasz, jeśli można wiedzieć...
My chemical romance, yellowcard, panic at the disco, matchbook romance, senses fail, fall out boy, green day, blink 182.. dobra starczy tyle, nie bede wszystkich pisać xD! znalazłam fajne radio rockowe =P jak chcesz wyśle Ci linka.
tak wogóle to jestem z klasy 3B i (jak widać po niku) nazywam sie Aneta =P
My chemical romance, yellowcard, panic at the disco, matchbook romance, senses fail, fall out boy, green day, blink 182.. dobra starczy tyle, nie bede wszystkich pisać xD! znalazłam fajne radio rockowe =P jak chcesz wyśle Ci linka.
tak wogóle to jestem z klasy 3B i (jak widać po niku) nazywam sie Aneta =P
To możesz podać ten link, chętnie sobie zobacze co to takiego... Co do zespołów to tylko My chemical romance i Blink182 słucham/słuchałem, i nawet mi się podoba. Pzdr dla Ciebie Aneta
Wszystkie czasy w strefie GMT - 1 Godzina
Strona 1 z 6